Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Ann-Charlotte , den 11. apr, 2020
Hej Lars!
Det var trevligt att se dina vackra akvarellmålningar. Så fina färger😊
E-post:
Skrivet av Länge Sedan, den 10. mar, 2020
Hej på dig, det var ett tag sedan!
E-post:
Skrivet av Heidi, den 29. jun, 2018
Behandla dina inferior som du skulle bli behandlad av dina betters.
Webbsida:
Skrivet av Gunnel Melin, den 14. apr, 2017
Hej Lars! Eftersom vi inte kan besöka Konstrundan längre, var det mycket trevligt att kunna se dina akvareller i datorn, vilket vi nyss har gjort.
Många hälsningar Gunnel o Lage
E-post:
Skrivet av kevinluo, den 12. sep, 2016
Jag älskar din webbplats, mycket trevligt.
Skrivet av Ullagreta, den 12. maj, 2016
Vänskap är något som skapar jämlikhet och ömsesidighet, inte en belöning för att hitta jämlikhet eller ett sätt att intensifiera befintliga ömsesidighet.
Skrivet av Sven-Åke Ståhl, den 27. mar, 2013
Hej Lars,

Vilka underbara akvareller! Dom måste du visa mig vid tillfälle. Tyvärr kan jag inte komma nu till Påsken eftersom jag och hustrun åker till Tarragona/Barcelona på Långfredagen för en veckas golf. Vi hörs!

Sven-Åke
E-post:
Skrivet av Maya, den 8. apr, 2012
Hej,
Tack för att jag fick ta några bilder på dina alster, där var många som föll mig i smaken :)
Jag har inte hunnit få in bilderna än på bloggen " Maya's Lilla Lusthus" , men du kommer vara först ut av konstnärskaran jag lägger ut!

E-post:
Skrivet av Bosse Abrahamsson, den 5. dec, 2011
Hej Lars! visst ar det fantastiskt att ha fatt formogan att se naturen, som for mig nu en manad i Sidney. men det ar ett extra plus att kunna formedla den i akvareller, som du har gjort. Och tack for att du delar med dig!
Webbsida:
Skrivet av Berit o Leif spets, den 26. jun, 2011
Tack för att vi fick komma till din atelje när vi inte hade möjlighet att bevista utställningen i juli. Vi njuter verkligen av tavlan vi köpte. Den för oss i tankarna tillbaka till stranden där vi och våra vänner njöt om kvällarna. Berit o Leif Spets önskar dej en fin fortsättning på sommaren!
E-post:

Senaste kommentarer

02.04 | 19:09

Tjusigt!

...
11.04 | 17:27

Missa inte Åhuskonstnären Lars Ferms fina tavlor som i år, p.g.a. pandemin, inte visas på sedvanlig plats på Åhus torg utan digitalt via konstnärens hemsida.

...
11.04 | 17:13

Så roligt att du intresserar dig för ålafisket och skildrar olika sidor av detta värv! Åhusmotiven är också fantastiskt fina, V. Hamngatan, Companiegatan m.fl.

...
10.04 | 07:37

Vilka härliga bilder! Så glad man blir av att titta på dem! Nya vinklar, perspektiv och ljus på älskade motiv, det är annorlunda att se dem så här. Kram 🐣

...